Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 4152      
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1691
Aantal downloads: 575639


Newest Member
Thomas Storm

    

Palm Oasis de nachtmerrie start waar de droom stopt[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=287
Door : jan van gelder    99 or more times read


Submitted 2012-09-18 23:46:54
We zijn jong en we denken het allemaal te weten. Gevoelig voor verhalen en idee�n van anderen. Nog gelukkig van een zeer geslaagd trouwfeest verbleven we in Gran Canaria voor onze huwelijksreis. Prachtig weer, lekker eten en in de avond lekker stappen.Toen begon de ellende waar we nu na meer dan 10 jaar nog steeds elke dag de problemen van ondervinden. Het verhaal.

We worden op straat aangesproken door een jongen en een meisje, we kunnen wat winnen. Wie wil dit nu niet! Het derde lot is een hoofdprijs hoera we hebben gewonnen, later blijkt dat iedereen deze hoofdprijs wint. We hoeven alleen maar een presentatie aan te horen in een prachtig hotel.
4 Uur later na het aanhoren over verhalen wat een goede investering dit is en nee het is geen timeshare besluiten we tot het aankopen van een week palmoasis. Super, pas getrouwd en nu al een goede investering gedaan. 2000 gulden armer en 18.000 te betalen binnen 30 dagen. We gaan ervoor zeker omdat er in het contract staat dat indien je binnen 30 dagen niet betaald ze het resterende bedrag kunnen vorderen. En dan heb je niets!

Wat heb je nu eigenlijk gekocht en wat is de waarde van je eigendom?
Je hebt gekocht een verblijf van een week in een hotel en nee het is geen eigendom. De waarde, ik zou zeggen dat de waarde 0 is omdat wanneer je aanbied om dit eigendom terug te geven om maar van alle ellende af te zijn ze dit niet accepteren. Men wil alleen dat men de jaarlijkse onderhoudskosten betaald evt met dwang van een incassobureau.

Veel mensen vinden het super om daar te verblijven en genieten van elke dag in een super resort onder de tropische zon. Wanneer komen zij pas tot het besef waarin men verzeilt is geraakt. Ja, juist op het moment dat men ervan af wil, dus jaren later. Natuurlijk kan men het geven aan zijn kinderen en hen opzadelen met deze ellende onder de zon. Hoe kom je ervan af? Ja dat is een goede vraag. Wat men kan doen is informatie opzoeken en tevens een brief schrijven naar Europees Consumenten Centrum Postbus 487 3500 AL Utrecht En vragen hoe men ervan af kan komen en of men klachten van alle aankopen betreffende palmoasis niet kan bundelen en doorgeven aan de spaanse autoriteiten. Het advies om een geschikte advocaat te zoeken op het moment dat men een rechtszaak tegen zich krijgt is natuurlijk totale onzin omdat 99% van de Nederlandse bevolking geen 1 of meerdere advocaten a €300,- per uur kan betalen. Weet dat je niet de enige bent die in deze val is getrapt. De volgende links bevatten verhalen van medegedupeerden. Herken uw eigen in het lezen van deze verhalen.

Veel mensen vinden het super om daar te verblijven en genieten van elke dag in een super resort onder de tropische zon. Wanneer komen zij pas tot het besef waarin men verzeilt is geraakt. Ja, juist op het moment dat men ervan af wil, dus jaren later. Natuurlijk kan men het geven aan zijn kinderen en hen opzadelen met deze ellende onder de zon.

Hoe kom je ervan af? Ja dat is een goede vraag.
Wat men kan doen is informatie opzoeken en tevens een brief schrijven naar
Europees Consumenten Centrum
Postbus 487
3500 AL Utrecht

En vragen hoe men ervan af kan komen en of men klachten van alle aankopen betreffende palmoasis niet kan bundelen en doorgeven aan de spaanse autoriteiten. Het advies om een geschikte advocaat te zoeken op het moment dat men een rechtszaak tegen zich krijgt is natuurlijk totale onzin omdat 99% van de Nederlandse bevolking geen 1 of meerdere advocaten a €300,- per uur kan betalen.
Weet dat je niet de enige bent die in deze val is getrapt. De volgende links bevatten verhalen van medegedupeerden. Herken uw eigen in het lezen van deze verhalen.
Bron:- www.fraudwatchers.org
palmoasistimeshare.blogspot.com
www.palmoasisowners.com
www.timeshare.org.uk
www.timesharetalk.co.uk

Schrijf zeker een brief naar het
Europees Consumenten Centrum
Postbus 487
3500 AL Utrecht

Zodat ook uw problemen daar kenbaar worden en men een idee krijgt van de omvang betreffende gedupeerden uit Nederland en de impact die het heeft op het dagelijkse leven van u en van uw kinderen hun hele leven lang.


Wil jij jouw verhaal kenbaar maken dan kan dit zeer eenvoudig door een account aan te maken bij bijv http://www.artikelenmarketing.nl http://www.artikelpost.nl http://www.tnsites.com/ http://e-artikel.nl/ http://www.ekudos.nl/ en het publiceren van uw verhaal.


Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren