Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1043    Word Count: 516  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571147


Newest Member
Thomas Storm

    

Dameslaarzen: welk materiaal is het meest duurzaam?[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2010-10-17 15:03:03
Vandaag de dag is er heel veel leuk schoeisel verkrijgbaar voor vrouwen. In de categorie van laarzen is een grote hoeveelheid verschillende stijlen te vinden. Er zijn laarzen die zijn ontworpen als modieuze laarzen met hoge hakken en gemaakt van relatief dun materiaal. Er zijn ook stevige laarzen speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit dameslaarzen die ook erg duurzaam zijn, is het het beste om te kijken naar laarzen gemaakt van leer. Voor laarzen is leer het meest duurzame materiaal. Deze laarzen zijn zowel in ‘outdoor’ als in modieuze stijlen te vinden.

Het outdoor type wordt veelal geassocieerd met wandel- en kampeeractiviteiten. Het is vaak gemaakt van suede met een comfortabel gevoerde binnenkant. Timberland is een bedrijf wat veel van dit soort laarzen maakt speciaal voor vrouwen. Ze zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder zwart en bruin en er is ook een nieuw soort hoge laarzen in roze en wit. Deze stevige laarzen zijn geveterd en hebben zogeheten ‘wafelzolen’ die zorgen voor goede grip. Het materiaal kan bewerkt worden met een suede of leer-spray om het water-resistent te maken.

De in leer verkrijgbare stijlen voor basic outdoor gebruik zijn te krijgen in types die geschikt zijn om te dragen in regen en sneeuw. Dit kunnen enkellaarzen of kniehoge laarzen zijn, en ze zijn veelal ook gevoerd. Dit type leer is meestal glad en soepel en speciaal gefabriceerd om duurzaam te zijn, dus er zullen niet snel gaatjes of scheurtjes in komen. Laarzen gemaakt van stof kunnen blijven hangen aan scherpe dingen en dan scheuren. Ze zijn tevens niet waterresistent, dus als het regent kan het gebeuren dat de schoenen lekken en je sokken en voeten nat worden.

Zelfs zonder speciale bewerking heeft echt leer een eigen gradatie van bescherming tegen water en het zal dus niet snel lekken. Je komt wel eens laarzen tegen die gemaakt zijn van vinyl en die eruit zien alsof ze van leer zijn, maar deze zijn niet zo duurzaam als laarzen van echt leer. Deze vinyl exemplaren zijn beter dan die van stof, maar ze hebben niet de flexibiliteit van echt leer. Dit maakt dat ze makkelijker scheuren wanneer ze herhaardelijk in dezelfde richting gebogen worden.

Voor modieuze laarzen gemaakt van leer is een grote hoeveelheid verschillende typen te vinden, waaronder slangenleer en alligatorleer. Er is ook een breed assortiment aan westernlaarzen voor vrouwen die gemaakt zijn van stevig leer. Deze zijn beschikbaar in een grote hoeveelheid verschillende stijlen en kleuren, zodat ze aansluiten bij je persoonlijke smaak. Met al deze beschikbare stijlen kun je er zeker van zijn dat wanneer je kiest voor een duurzame laars, je je gevoel voor mode in ieder geval niet hoeft op te offeren.
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen


Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren