Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 2112    Word Count: 466  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571136


Newest Member
Thomas Storm

    

Een paar overknee laarzen uitzoeken[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2012-05-24 00:44:29
Wanneer je een paar overknee laarzen wilt uitzoeken, zijn er veel dingen waarmee je rekening moet houden. Welke stijl je wilt, welk materiaal en waarvoor de laarzen gebruikt zullen worden zijn de eerste dingen die je jezelf moet afvragen voor het keuze-proces begint. Als je een paar vragen beantwoord hebt, heb je de eerste stappen gezet richting het dragen van een paar sexy overknee laarzen...

Allereerst moet je je afvragen wat voor stijl laarzen je leuk vindt. Uiteraard gaat het om het aanschaffen van een paar overknee laarzen, maar moeten deze laarzen een platte zool hebben of juist hoge hakken? Een platte zool zou het beste zijn wanneer je erg actief gaat zijn tijdens het dragen van je overknee laarzen. Een hoge hak is beter wanneer je netjes gekleed moet.

Iets wat ook te maken heeft met de stijl die je kiest, is of je gaat voor een look voor overdag of voor de avond. Als je gaat voor een look voor overdag is het meestal handig om te gaan voor een platte zool of een laag hakje. Een wat stijlvoller materiaal, zoals suede, is dan veelal ook geschikter. Deze stijl is in de wintermaanden super in combinatie met een wollen jurk.

Als je voor een avond-look gaat dan kan het erg verleidelijk en sexy zijn om te kiezen voor een paar overknee laarzen met hoge hakken, gemaakt van bijvoorbeeld leer, fluweel of latex. Dit soort overknee laarzen zijn perfect om te dragen tijdens een avond stappen of voor het bezoeken van een nachtclub, of zelfs voor een sensuele nacht thuis met een geliefde.

Vervolgens is het slim om na te denken over van wat voor materiaal je laarzen moeten zijn. Dit zou bijvoorbeeld glimmend leer of suede kunnen zijn. Glimmend leer heeft de gebruikelijke look van glad, zacht leer terwijl suede een wat geborstelde structuur heeft en zacht en soepel aanvoelt. Een materiaal wat er ongeveer hetzelfde uitziet en hetzelfde aanvoelt is fluweel, wat tevens een goede keus is.

Een ander materiaal waarvan over-de-knie laarzen gemaakt worden is latex. Dit plastic-achtige materiaal heeft een geweldige glans en ziet er erg sexy uit. Het zorgt dat de laarzen er super nauw aansluitend uitzien, wat kan zorgen voor een erg sensuele aanblik.

Als laatste moet je je afvragen waarvoor je de laarzen wilt dragen. De voorbeelden die hierboven gegeven zijn geven de meest populaire redenen weer waarom vrouwen ervoor kiezen om een paar overknee laarzen te dragen.
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren