Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 2419    Word Count: 514  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571145


Newest Member
Thomas Storm

    

Laarzen vinden voor brede kuiten[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2010-10-17 15:03:46
Laarzen met een brede schacht zijn speciaal voor mensen met grotere maten en mensen met een athletische bouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, in alle maten. De maten van de laarzen met brede schacht zijn niet gelijk aan de normale schoenmaten. In deze speciale laarscategorie zijn er drie verschillende voetmaten. Deze laarzen zijn er in drie fundamentele groepen. De gemiddelde maten van deze laars-varianten zijn tussen rond maat 38,5 met een kuitwijdte die veel breder is dan voor maat 38,5 gebruikelijk is. De ‘extra laars’ variant is gemiddeld ietsje groter. De laatste variant, ‘superwijde schacht laarzen’, is dan nog weer iets ruimer.

Als je moet beslissen over de maat van je laarzen, moet je je kuiten meten op het breedste punt. Wanneer je de laarzen voor het eerst aan probeert, moet je je ervan bewust zijn dat het normaal is dat er bij de enkel wat kreuken zijn en wat ruimte over is. Als iemand’s kuitmaat op de grens zit van 44,5 centimeter, dan moet diegene de variant nemen met de wijdere schacht in een kleinere schoenmaat. Deze kleinere laars kan wat gerekt worden zodat deze alsnog perfect past. Dit is een betere optie dan om ervoor te kiezen om extra materiaal te laten toevoegen. Om te zorgen dat de laars het beste past, moet er een perfecte match gemaakt worden tussen voet- en kuitmaat.

Wanneer je een paar laarzen met brede schacht wil aanschaffen, is het van belang om goed naar de product-details te kijken. De standaard variant van de brede schacht laarzen is meestal ongeveer 38 centimeter breed aan de bovenkant van de schacht. Vandaar dat er weinig verschil zal zijn tussen een laars van 43 of 38 centimeter. Een perfect verkooppunt zal laarzen met brede schacht kunnen leveren in verschillende maten. Deze worden dan netjes naast elkaar gezet aan de hand van de kuitbreedte.

Laarzen met bredere schacht tot aan de knie zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit soort laarzen zijn meestal gemaakt van leer. De hakken van casual laarzen met een brede schacht zullen veelal lager en breder zijn. Dit zorgt voor een groter comfort dan een anderssoortige laars. Het uiterlijk van de laarzen is mooi en elegant. Afgezien van het feit dat de laarzen gemaakt zijn van echt leer, zijn er ook laarzen die gemaakt worden van nep krokodillenleer en ‘gewoon’ nepleer. Deze materialen zijn goed geschikt voor natuurliefhebbers die liever geen schoenen dragen die gemaakt zijn van dierlijke materialen.

Extra comfort wordt geboden door stretch laarzen met brede schacht die tot op de knie komen. Dit soort laarzen wordt meestal gemaakt van materialen zoals krokodillenleer en lakleer. Leren laarzen kunnen er ook in stretch-variant zijn – deze hebben dan een lycra stretch-stukje aan de achterkant.
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren