Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1637    Word Count: 500  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571154


Newest Member
Thomas Storm

    

Dijhoge laarzen voor dames met een maatje meer[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2010-10-23 20:17:04
Wou je altijd al een paar stylish dijhoge laarzen dragen maar kon je die nooit in jouw maat vinden? In 1990 werden mode-fans bewust van het bestaan en de gaafheid van dijhoge laarzen door de film Pretty Woman. De laarzen werden in deze tijd nog veelal geassocieerd met prostituees. In de herfst van 2001 werd de positieve kant van de dijhoge laars getoond in een modeshow van de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli. Aangezien de dijhoge laars voornamelijk in zwang is geweest in de modewereld, wordt het gezien als een product gemaakt voor de slankere vrouw. Toch zijn er diverse oplossingen voor vrouwen met een maatje meer die ook dijhoge laarzen willen dragen. Of je nu op zoek bent naar sexy stilettos of een casual zwart suede laars zonder hakken – er zijn genoeg opties.

Soorten dijhoge laarzen in grotere maten

DE FLUWELEN DIJHOGE LAARS MET STRETCH
Een soort dijhoge laars die dames met een grotere maat zeker tevreden zal stellen is de Fluwelen Dijhoge Laars. Deze laars is gemaakt van een soort fluwelen lycra materiaal wat meerekt en dus op elegante wijze het stevigere been omhult en een glamoureuze en langer makende look creëert.

DE GEVETERDE DIJHOGE LAARS MET STRETCH
Voor de zorgeloze stevige vrouw met lef zijn deze geveterde dijhoge laarzen met stretch perfect. De veters zorgen dat de klant kan kiezen hoe strak de laars zit en de stretch helpt hier ook bij. Deze laarzen passen bij iedere outfit en creëren een aantrekkelijke en ietwat eigenwijze look.

DE LEREN LAARS MET DRIE GESPEN
Deze simpele maar flirterige dijhoge laars is speciaal gemaakt met meer beenruimte en gespen om het geheel op maat te stellen. Deze laarzen staan geweldig met een spijkerbroek en een simpel shirt. De laarzen zorgen voor een leuke en flatterende stijl voor een vrouw met een maatje meer.

DE OPEN LAARS MET GEVETERDE ZIJKANT
Veters op een dijhoge laars zorgen altijd voor een adembenemend effect, maar als ze ook nog gecombineerd worden met open splitjes aan de zijkant zijn ze helemaal pikant. De veters zitten aan de zijkant van de laars, en kunnen losser gelaten worden om wat meer huid te laten zien. Deze soort laars is perfect voor de voluptueuze vrouw vanwege de lekker losse veters en de openingen aan de zijkant.

Dijhoge laarzen zijn supertrendy in de herfst van 2010. Ondanks de mode-geschiedenis van dit soort laarzen die gefocust is op slanke modellen, zijn de dijhoge laarzen vandaag de dag meer dan geschikt voor dames met stevigere benen. Er zijn veel verschillende soorten zodat er iets is voor iedere smaak, en ze kunnen gemaakt worden voor een bredere kuitmaat voor een nog betere fit.

Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren