Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1397    Word Count: 496  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571146


Newest Member
Thomas Storm

    

Ook de voering van laarzen is belangrijk[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2010-10-23 20:11:28
Net als dat er veel verschillende soorten laarzen zijn voor allerlei verschillende activiteiten, zijn er ook veel verschillende soorten voeringen voor laarzen. We denken eigenlijk bijna nooit na over de voering van onze laarzen – als onze voeten maar warm zijn en beschermd tegen sneeuw en dergelijke. Maar voor die mensen die bijna iedere dag laarzen dragen is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant.

Hedendaagse voeringen van hoge laarzen zorgen dat je voeten warm en droog blijven. Om dit te bereiken zorgt microfiber voering ervoor dat vocht wegblijft bij de voet en zorgt het tegelijk voor anti-bacteriële bescherming en warmte. Dit ademende materiaal kan gecombineerd worden met fleece en nepbont voor extra warmte en bescherming.

Voor diabetici en mensen met arthritis, rugproblemen of hersenverlamming zijn er speciale schoenen en laarzen met extra correctie gemaakt van stevig kunststofschuim wat zorgt voor de nodige extra ondersteuning om de voet in de juiste houding te krijgen. De voering is veelal gemaakt van zacht materiaal zoals kalfsleer, omdat dit dan geen naden heeft en dus niet zal irriteren. Mensen die last hebben van hartproblemen die hulp nodig hebben met hun circulatie dragen vaak compressie laarzen met waterbestendige voering, fleece en schaapswol.

Wandel- en paardrijlaarzen zijn vaak gevoerd met materialen zoals polyester, katoen, vilt, leer en nylon, allemaal zachte materialen die contrasteren met de stevigheid van de veelal lederen buitenkant en robuuste zool. Voor mensen die werken in een vochtige werkomgeving zijn er speciale waterbestendige laarzen, gevoerd met waterproof neopreen en soms schaapswol. Rubberen laarzen zijn gevoerd met leer, fleece, wol of nepbont.

Voor de casual laarzen-drager zijn er ontelbare mogelijkheden: er zijn voeringen van wol, schapenleer, gequilte stof, fleece, en de soort wol waarmee pantoffels ook wel gevoerd zijn.

Voor kinderen zijn er speciale sneeuwlaarsjes gevoerd met een synthetisch materiaal genaamd thinsulaat, fleece, vilt, nepbont, katoen en wol. Omdat kinderen nog bezig zijn met hun ontwikkeling is het belangrijk dat ze extra goed beschermd zijn tegen kou en nattigheid, zodat ze niet ziek worden.

Voor mensen die zich veel bezighouden met het milieu en dierenwelzijn is men bezig met het produceren van laarzen gemaakt van plantaardige materialen in plaats van dierlijke materialen. Voorbeelden van dit soort laars-voeringen zijn het waterbestendige Hydro-Tex en Cambrelle voering.

Wat aan de binnenkant zit telt, want het is belangrijk om de voet goed te beschermen. De buitenkant van de laars beschermt ons tegen het terrein van onze omgeving, of dit nou nat of juist droog is, plat of hobbelig. De binnenkant van de laars is dan belangrijk voor je gezondheid, comfort en eventuele correctie. Als je comfortabel bent, straal je dat ook uit!
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen

Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren