Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1094    Word Count: 543  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571139


Newest Member
Thomas Storm

    

Waarom zijn dameslaarzen zo populair?[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2010-10-23 20:05:27
Er zijn vele redenen waarom dameslaarzen zo populair zijn geworden. Ze zijn sexy, stylish en soms een beetje wild. Kortom, je kunt er makkelijk een zekere attitude mee uitstralen. En, en dit is misschien wel het belangrijkste: ze zijn ook nog comfortabel en lekker warm, vooral tijdens de koudere maanden. Bovendien kun je ook nog kiezen uit een enorm aanbod, met verschillende kleuren en stijlen. Veel vrouwen weten niet dat laarzen met hoge hakken beter makkelijker lopen dan ‘gewone’ schoenen met hoge hakken. Daarom zijn laarzen met hakjes ook een goed startpunt als je nog niet zoveel ervaring hebt met lopen op hoge hakken.

Shoppen voor laarzen kan nog wel eens lastig zijn – ze moeten namelijk niet alleen om je voet passen, maar ook om je been! Ieder mens heeft andere kuiten, en daarom zou de pasvorm van iedere laars eigenlijk ook verschillend moeten zijn om de perfecte fit te garanderen. Nog een reden waarom laarzen zo populair zijn, is dat ze vooral voor vrouwenvoeten gemaakt worden. Dit is wat overduidelijk uiteraard, maar het is natuurlijk wel een belangrijke factor. De laarzen zijn veelal gemaakt van leer of een materiaal wat hierop lijkt, al is echt leer wel het populairst. Geen enkel ander materiaal kan het comfort en de stijlvolle uitstraling van leer evenaren.

Naast laarzen met hoge hakken zijn ook laarzen met platte(re) zolen erg populair. Dit soort laars is perfect als je van plan bent veel te lopen. Je kan dan goed stevig doorstappen zonder last van je voeten te krijgen. Sommige van deze laarzen hebben een dikke, stevige zool, wat wat extra lengte kan geven en ook een goede balans. Dit zijn laarzen met wat meer attitude en stoerheid. Andere soorten laarzen zijn bijvoorbeeld de stiletto-laarzen tot op de knie, veterlaarzen met hoge hakken en overknee laarzen.

Dameslaarzen worden gebruikt door mensen uit alle verschillende milieus. Ze worden bijvoorbeeld ook gedragen door mensen werkzaam voor defensie of de politie. Ze stralen een combinatie van elegantie en proffesionaliteit uit, maar ook comfort en gebruiksvriendelijkheid. Of je nou gaat marcheren in de woestijn of gaat skieën – er zijn weinig kledingstukken die net zo comfortabel en veelzijdig zijn als laarzen. Laarzen zijn al in trek sinds eind 19e eeuw – er waren toen al wandellaarzen, arbeids-laarzen, beschermende laarzen en specialistische laarzen.

Zoals al eerder vermeld zijn er veel verschillende stijlen laarzen beschikbaar – het is dus niet moeilijk ze te combineren met je outfit van de dag. Ondanks dat damerslaarzen al een tijdje bestaan, kwamen ze pas rond 1950 in trek als mode-accessoire. Het fijnste van deze ontwikkeling is dat het tegenwoordig niet moeilijk is om een paar laarzen te vinden die precies bij jou en je budget past. In tegenstelling tot wat sommige mensen geloven, hoeven laarzen heus niet altijd superduur te zijn. Met een beetje tijd en geduld kun je zeker weten een goede koop vinden!Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren