Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1813    Word Count: 577  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571124


Newest Member
Thomas Storm

    

Hoe voorkom je blaren als je laarzen draagt?[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2012-11-03 13:07:57
Als je blaren op je voeten wilt vermijden, kan het slim zijn om laarzen te dragen die in ieder geval je kuiten bedekken. Als je deze laarzen in de juiste maat koopt, met de juiste lengte en breedte, heb je al een grote risicofactor minder! Toch kun je alsnog blaren oplopen als je geen aandacht besteed aan enkele andere factoren.

Over het algemeen zitten hoge laarzen heerlijk comfortabel en zien ze er geweldig uit. Laarzenproducenten zorgen voor een groot assortiment in allemaal verschillende stijlen, texturen en elegante materialen. De hoogte van de zogenaamde calf fit boots is veelal altijd hetzelfde � ze bedekken precies je kuiten en komen tot net onder de knie.
Dit soort laarzen is zeker comfortabeler dan klompen, pumps of hoge hakken, en ze maken de kans dat je blaren oploopt ook kleiner � hakken en pumps en dergelijke staan er om bekend dat ze nou niet bepaald lekker zitten en dat je er blaren van krijgt.

Over het algemeen zullen je laarzen je dus heerlijk zitten. Het gebeurt echter ook dat de voering soms niet helemaal goed is, en dit kan ook voor blaren zorgen. Indien dit het geval is kun je even langs de apotheek gaan en speciale inlegzooltjes kopen. Deze helpen enorm tegen het soort wrijving wat blaren veroorzaakt.

Je podoloog kan ook speciaal voor jou gemaakte zooltjes maken die je voeten perfect ondersteunen. Je kunt dan je gewenste paar schoenen of laarzen meenemen, zodat de podoloog de zooltjes speciaal in je favoriete schoeisel kan laten passen. Dit helpt zeker weten!

Een heel groot voordeel aan laarzen is dat ze geen nare enkelrandjes hebben die wrijven en dus blaren veroorzaken tijdens het lopen. Wat laarzen uiteraard wel doen soms, is op en neer schuiven bij het lopen, wat oncomfortabel kan zijn en zelfs weer kan zorgen voor blaren. Als je merkt dat het op een vast plekje gebeurt, kun je een stukje katoen of verband op die plek doen waar de blaarvorming is. Plak het materiaal met stevige tape aan de binnenkant van je laars. Dit zal de wrijving aanzienlijk verminderen. Ook moet je rekening houden met het feit dat nieuwe laarzen natuurlijk wat stijver zijn dan je oude vertrouwde paar, en dus noodzakelijkerwijs wat minder comfortabel zal zitten. Je zal je laarzen dus een paar weken moeten dragen voordat ze helemaal goed zitten en geen ongemakken meer veroorzaken. Even doorbijten dus! Hierna zal het blarenprobleem verholpen zijn.

Uiteraard zorgen lagere laarsjes (zoals enkellaarsjes) eerder voor blaren dan de hoge variant. Laarzen tot over de kuit worden door de natuurlijke vorm van je benen veelal op z�n plek gehouden, terwijl lagere laarsjes vrijuit kunnen afzakken, schuren, etcetera. Dat dit juist voor blaren zorgt hoef ik intussen niet meer te vertellen!

Wat je ook nog kunt proberen, is dikke sokken of kousen dragen om wrijving met je huid te verminderen. Dit helpt bij veel mensen, maar als de laars van slechte kwaliteit is zal je hoogst waarschijnlijk alsnog wrijving voelen en blaren krijgen. Kijk daarom goed naar de kwaliteit van de laars en koop de beste die je je kunt veroorloven!
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren