Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1352    Word Count: 466  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571143


Newest Member
Thomas Storm

    

Kies de beste DSLR lens[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=270
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2012-10-15 04:51:20
Als je op zoek bent naar de juiste lens voor je digital SLR camera moet je met vele factoren rekening houden. Allereerst natuurlijk de kosten en of de lens geschikt is voor jouw camera; zelfs al vind je een lens met een betaalbaar prijskaartje, dan is het altijd nog mogelijk dat de lens niet compatibel is met jouw camera en dus het geld sowieso niet waard.

De financiële factor en de compatibiliteitsfactor zijn uiteraard heel belangrijk, maar uiteindelijk draait het allemaal om één ding: waar heb je de lens voor nodig? Ben je van plan om portretfoto’s te maken? Hou je je bezig met sportfotografie? Productfotografie? Er zijn allemaal verschillende lenzen voor verschillende doeleinden – zo is er voor sportfotografie een telefotolens nodig waarmee hetgeen waarop je de focus wilt hebben de compositie zelfs vanaf grote afstand kan vullen. Een macrolens werkt dan weer goed voor productfotografie, omdat deze lens de kleinste details met perfecte focus kan weergeven. Een groothoekobjectief is zeer handig om landschappen mee te fotograferen.

Het is niet alleen het soort lens waar je over na moet denken (al is het een prima beginpunt). Niet alle lenzen worden gelijk geschapen, zogezegd, ook al behoren ze dan misschien tot hetzelfde type. Zo heeft de Sony Alpha reeks twee prima macrolenzen, de SAL50m28 en de SAL100M28. Met beide kun je de kleinste details te pakken krijgen, met goede focus, ondanks dat het wel twee heel verschillende lenzen zijn. Ze hebben verschillende brandpuntsafstanden en zullen zodoende dus wel zeer verschillende beelden creëren (de SAL50M28 laat meer ruimte over voor de achtergrond terwijl de SAL100M28 het mogelijk maakt om van grote afstand gedetailleerde foto’s te maken).

Je moet ook bedenken hoeveel je wilt kunnen zoomen, wat je voor scherptediepte wilt (een diepere scherptediepte betekent dat merendeel of het geheel van het beeld in focus is, zelfs wanneer er ingezoomd is) en of er speciale functies nodig zijn die je lens je zou kunnen bieden (bijvoorbeeld een lens speciaal gemaakt om te werken met low-light).

Betrouwbare manieren om te weten te komen wat populair is en welke merken en soorten in trek zijn bij fotografen (zowel amateurs als professionals) zijn om online reviews te lezen van de verschillende producten die beschikbaar zijn, de sites van de fabrikanten te bekijken en rond te vragen bij mensen die je kent. Zo kun je erachter komen of een bepaald product goed bekend staat.

Kortom, als je rekening houdt met het kostenplaatje, de compatibiliteit, waar je de lens voor wilt gebruiken en wat je als fotograaf nodig hebt, kom je er met een beetje hulp van je medefotografen vast snel achter wat voor jou de perfecte DSLR lens is.

Bron:- Op zoek naar een digital SLR camera? Met Sony gebruiksvriendelijke Alpha-reeks kun je foto's maken met prachtige beeldkwaliteit!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren