Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 3904    Word Count: 607  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571153


Newest Member
Thomas Storm

    

De kenmerken van de Sony NEX 3[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=270
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-02-28 23:25:20
Sinds Kodak in 1991 de eerste commercieel verkrijgbare ‘digital single lens reflex’ (ofwel DSLR) camera introduceerde (de DCS-100 om precies te zijn), is dit type camera in ieder opzicht met grote sprongen vooruitgegaan. Het aantal megapixels is enorm gegroeid, de performance bij low-light is behoorlijk verbeterd, het aantal beelden per seconde is omhoog gegaan en de auto-focus is er met snellere en stillere elektronische motoren ook op vooruit gegaan. Nu Sony komt met de nieuwe Nex 3 camera, mag het duidelijk zijn dat er nog een digitale revolutie gaande is binnen de beeldindustrie.

Wat nou als je de allernieuwste, meest geavanceerde aspecten van een DSLR in een toegankelijke, compacte body kon stoppen? Die vraag werd Sony’s missie bij het ontwikkelen van een spiegelloze compact camera met verwisselbare lenzen, die zou kunnen wedijveren met camera’s zoals de Panasonic GH1, de Olympus PEN reeks en de Samsung NX10. Met verdere functies zoals HD videomogelijkheden, DSLR-achtig dynamisch bereik, live view, RAW-fotografie en de mogelijkheid 2.3 frames per seconde te maken, is de Sony NEX 3 een camera van veel mogelijkheden in een kleine verpakking.

De grote mogelijkheden die de Sony camera biedt ondanks zijn kleine formaat is het belangrijkste kenmerk van de camera. De Sony NEX-camera’s zijn duidelijk ontworpen met gemak en draagbaarheid in gedachten: ze wegen maar 297 gram en hebben een omvang die minder dan de helft is van zelfs de kleinere Sony DSLR camera’s. De body van een NEX-camera past makkelijk in een handtas of broekzak, al zou de broekzak nog niet aan te raden zijn gezien het feit dat de lenzen die geschikt zijn voor de NEX-reeks toch wel wat uitsteken.

Voor een camera van een dergelijk klein formaat is de NEX zeker een capabel apparaat. De NEX maakt foto’s met 14.2 megapixels en kan HD video-opnames maken met 1080p; je kunt er dus vanuit gaan dat de NEX zowel foto’s als video’s met grote scherpheid maakt. In de kleine body zit ook een APS-C formaat censor die ervoor zorgt dat je zelf de controle hebt over de scherptediepte, iets wat meestal geen optie is bij dit formaat camera’s. Voor meer persoonlijke controle heeft de NEX-reeks ook een draaibaar LCD-schermpje waarmee je prima de framing van je vanuit hoge of lage hoek geschoten plaatjes kunt regelen.

Naast dat Sony met de NEX-serie een prima balans heeft gevonden tussen formaat en mogelijkheden, heeft deze reeks ook een goede balans wat betreft de benodigdheden van ervaren fotografen en toegankelijke opties voor beginnelingen. Het menu van de NEX is intuïtief en wijst zich in principe vanzelf, en heeft zelfs extra hulpopties voor gebruikers die misschien minder bekend zijn met fotografische termen. Uiteraard is die extra hulp ook weer uit te schakelen als de gebruiker verder gevorderd is. De NEX-serie heeft ook extra features zoals het sweep panorama en auto-HDR, zodat de camera’s nog meer creatieve mogelijkheden bieden.

De Sony NEX 3 is zeker een wonder op het gebied van digitale beeldtechnologie. Met de NEX-serie heeft Sony een camerasoort ontwikkeld waarmee zowel beginnelingen als gevorderde fotografen kunnen genieten van de creatieve mogelijkheden van een DSLR camera in een veelzijdige, capabele body die je overal mee naartoe kunt nemen. De prijs van de body begint al rond de 550 euro, en met de keus voor of een 18-55mm of een 16mm lens is de NEX 3 een relatief betaalbare eerste stap in de fotografie. Het maakt niet uit wat je achtergrond is op fotografie-gebied – de NEX camera’s hebben volop features die geschikt zijn voor ieder ervarings- en creativiteitsniveau.Bron:- Ga naar de site van Sony als je meer wilt weten over de nex3 camera's!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren