Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1365    Word Count: 357  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571122


Newest Member
Thomas Storm

    

Wat 2011 biedt op het gebied van mobiele camera�s?[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=286
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2012-11-03 13:04:06
AT&T heeft in 2011 zijn eigen mobiele camera ge�ntroduceerd. AT&T komt met een android telefoon met internet, AT&T 3G en T-Mobile's 3G netwerken, en een 8 megapixel camera met autofocus. Het heeft ook een GPS en Wi-Fi.

Blackberry is van plan om in augustus de Bold Touch Montana telefoon uit te brengen. Deze telefoon heeft een 5 megapixel camera met flits, een 2.8 inch schermpje, 768 MB RAM, en 8 GB geheugen. Van de tevens geplande Blackberry Monaco Touch wordt gezegd dat deze enorm lang door kan gaan zonder opgeladen te worden.

De Sony Bloggie is uitgebracht met de mogelijkheid HD video-opnames te maken, 12.8 megapixels en zelfs 3D. Een van de nieuwe modellen biedt de mogelijkheid 3D videootjes en foto�s te maken, en heeft tevens twee microfoontjes voor geluidsopnames. De videos kunnen vervolgens bekeken worden op het LCD schermpje van de camera zelf, of op elke 3D televisie. Beelden kunnen ook geupload worden naar YouTube en vergelijkbare sites.

In het eerste kwartaal van 2011 komt Nokia met zijn X7 mobiele telefoon met een 4 inch schermpje en een 8 megapixel camera.

Dell, voornamelijk bekend om hun computers, is van plan om een Venue Cell telefoon uit te brengen met een 8 megapixel camera, internet en een Snapdragon 8250 processor. De Dell Venue Pro telefoon zal beschikken over een 4.1 inch schermpje, Windows Phone 7, een 5 megapixel camera en een 1GHz Snapdragon chip.

De Nexus S mobiele telefoon zal werken met smartphone en android mogelijkheden. De telefoon zal een 5 megapixel camera met HD hebben en de mogelijkheid om een mobile hot spot te creeren. Deze mobile hot spots is een van de nieuwste snufjes voor mobiele telefoons. Hot spots zijn al gangbaar in de multimedia-wereld en kan een application een foto of filmpje laten tonen, of andere applications openen.

Sprint heeft ook hun eigen nieuwe reeks mobiele camera's ingebouwd in hun mobiele telefoons. De Sprint Kyocera Echo heeft twee 3.5 inch schermpjes die naast elkaar geplaatst kunnen worden. Het heeft een 5 megapixel camera en Wi-Fi.


Bron:- De Sony Bloggie mobiele cameras bieden optimaal gebruikersgemak en hoge beeldkwaliteit!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren