Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1383    Word Count: 490  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571135


Newest Member
Thomas Storm

    

De kracht van camcorders[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=286
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-02-28 23:22:11
Camcorders hebben een belangrijke rol gespeeld in de levens van veel mensen, voor verschillende gelegenheden. Er is gedurende de jaren natuurlijk veel veranderd op camcorder-gebied, en er zijn veel elektronische apparaten bijgekomen om de competitie aan te gaan. De camcorder blijft echter zijn toppositie behouden, en blijft relevant in een tijd waarin filmpjes steeds populairder worden.

Ooit was de camcorder voornamelijk voor het bedrijfsleven, en werd het apparaat voornamelijk gebruikt door nieuwsreporters. Er was echter vraag naar een camcorder voor consumenten die geschikt was voor het opnemen van home video’s. Sinds deze camcorder op de markt kwam, is hij veel geprezen door consumenten. Steeds meer fabrikanten brachten hun eigen filmcamera’s op de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat er gedurende de jaren een grote hoeveelheid verschillende camcorders geproduceerd is. De camcorder heeft zich aan kunnen passen aan alle nieuwe concepten en uitvindingen met betrekking tot video. Dit is een groot deel van wat de camcorder zo’n sterk apparaat maakt. Veel apparaten zijn op een gegeven moment verouderd, maar de camcorder verkoopt nog steeds goed.

De videorecorder werd bijvoorbeeld vervangen door de DVD-speler. De vroegere camcorders gebruikten VHS-tapes, maar het design veranderde snel om zich aan te passen aan de DVD-speler. Het was zelfs mogelijk om met het design een stap verder te gaan en een ingebouwde harde schijf in te voeren. Zo heeft de Sony Handycam bijvoorbeeld een interne harde schijf die ervoor zorgt dat gebruikers bestanden kunnen opslaan en uploaden, direct vanaf de camcorder. Door dit soort vernieuwingen is de camcorder nog steeds relevant in deze tijd.

Ook elektronische apparaten zoals de iPad en smart phones hebben de mogelijkheid om video-opnames te maken. Er zijn zelfs digitale camera’s waarmee je filmpjes kan maken. Ondanks dat dit dus de competitie aangaat met de camcorder, staat de camcorder zijn mannetje. De grootste reden hiervoor is kwaliteit. Kleinere apparaatjes zoals smart phones en camera’s kunnen dan video-opnames maken, maar ze bieden niet dezelfde kwaliteit als de camcorders. De meeste camcorders hebben grotere harde schijven, en kunnen over grotere afstanden zoomen en High Definition opnames maken. De camcorders zijn simpelweg krachtiger dan de kleinere concurrenten.

De kwaliteit van de opnames is voor de meesten erg belangrijk, en dit is waarom de camcorders nog steeds in trek zijn. Ze kosten veelal meer dan andere apparaten die filmopnames kunnen maken, maar dit hoort bij de kwaliteit die apparaten van dergelijk kaliber kunnen bieden. De vraag naar camcorders wordt niet beïnvloed door het prijskaartje – veel van de vernieuwingen in de camcorder technologie zijn namelijk op de markt gebracht nadat bleek dat er behoefte aan was. Consumenten blijken veelal graag nieuwe camcorders aan te schaffen – wat de prijs ook mag zijn – als ze hiermee in staat worden gesteld om betere video-opnames te maken. De video-hype wordt ook geïllustreerd door de groeiende populariteit van sociale media sites, video blogs en podcasts.

Bron:- De Sony Handycam camcorders combineren gebruiksgemak met optimale beeldkwaliteit.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren