Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1392    Word Count: 487  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571155


Newest Member
Thomas Storm

    

De features van een mobiele camera.[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=286
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2012-06-21 00:25:38
Dit is een goede tijd om een mobiele camera aan te schaffen. Slechts tien jaar geleden was de mobiele camera nog een behoorlijk slecht substituut voor de traditionele filmcamera. De resolutie van de beelden was abominabel, er was weinig opslagruimte, en de batterij ging maar heel kort mee. Nu is alles veranderd en zijn mobiele camera�s krachtiger en nuttiger dan de traditionele camera ooit was. Als je er over na aan het denken bent om een van deze nieuwe cameraatjes te kopen, dan moet je uiteraard wel weten wat voor kenmerken ze zoal hebben. We nemen een kijkje naar de nieuwste features van dit nieuwe slag mobiele camera's.

Video

Afgezien van dat je er geweldige foto's mee kunt nemen, bieden de nieuwste mobiele camera's de mogelijkheid om hoge kwaliteit video-opnames te maken. Hiermee wordt de veelzijdigheid van de camera aanzienlijk vergroot. Met een mobiele camera kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de genante capriolen van je vrienden bij de plaatselijke karaokebar vastleggen.

USB upload mogelijkheden

In deze tijd waarin internet en sociale netwerken steeds prominenter worden in ons dagelijks leven, is het belangrijker dan ooit om de mogelijkheid te hebben snel je fotos en videos te uploaden naar sites als Facebook en YouTube. De beste mobiele cameras hebben ingebouwde software en een USB aansluiting waarmee je dit met ��n druk op de knop kunt doen. Nadat je wat foto's en filmpjes hebt gemaakt in de stad, kun je gewoon je camera aansluiten op je computer en je bestandjes worden meteen met je vrienden gedeeld.

Gezichtsherkenning

Er is een nieuwe feature voor mobiele camera's die de wereld van de fotografie misschien wel voorgoed zal veranderen. Deze feature wordt soms gezichtsherkenning genoemd. Als je je camera op iemand richt, herkent de software automatisch het gezicht en zal dus precies kunnen berekenen hoeveel zoom en focus er nodig is voor optimale foto�s. Hiermee kan in principe iedereen geweldig scherpe fotos maken, onafhankelijk van hoeveel ervaring ze hebben als fotograaf. Je bent dan misschien geen professionele fotograaf, maar niemand zal dat zien aan je foto's. Goede camera�s hebben ook software die ervoor zorgt dat de foto automatisch gestabiliseerd wordt indien je een wat wiebelige hand hebt, en ze kunnen ook de kleuren en helderheid automatisch aanpassen zodat je foto's er ongeacht de belichting altijd geweldig uitzien.

Als je een nieuwe camera gaat uitzoeken, zorg dan dat je een cameraatje neemt die zulke vernieuwende functies heeft. Een van de beste mobiele cameras die op dit moment op de markt zijn is de Sony Bloggie. Dit is een goede camera, specifiek ontworpen voor mensen die fantastische fotos willen maken en ze op internet willen zetten. Je kan waarschijnlijk goedkopere cameras vinden, maar dan boet je wel wat in qua kwaliteit. Nu al deze nieuwe features beschikbaar zijn, is er ten slotte geen reden om er geen gebruik van te maken!


Bron:- De Sony Bloggie mobile cameras bieden zowel gebruiksgemak als optimale beeldkwaliteit!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren