Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1224    Word Count: 555  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571133


Newest Member
Thomas Storm

    

Wees aardig voor uw voeten; draag brede schoenen[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-04-28 23:44:25
Voor veel vrouwen is stijl belangrijker dan comfort als ze schoenen kopen. Dat is niet altijd de juiste beslissing want het dragen van schoenen die niet goed passen kan nadelige gevolgen hebben. Het dragen van schoenen die te krap zitten kan vele gevolgen hebben voor de gezondheid. Het dragen van goed passende, comfortabele schoenen is goed voor vrouwen van alle leeftijden. Gelukkig heeft de mode-industrie een norm gesteld voor vrouwen die mooie, brede schoenen willen.

Ook met bredere schoenen kunt u er goed uitzien. Omdat zoveel vrouwen gezondheidsproblemen hebben door het dragen van slecht passende schoenen, hebben schoenproducenten stappen ondernomen om bredere schoenen mooier te maken. Brede schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en texturen. Door deze toename in keuze kunt u een betere beslissing nemen als u schoenen koopt. U hoeft niet langer te kiezen voor nauwe, oncomfortabele schoenen.

Het dragen van brede schoenen heeft een groot aantal voordelen. Het kiezen van deze optie kan positieve gevolgen hebben voor de gezondheid op lange termijn. Het dragen van slecht zittende schoenen kan blaren, eeltknobbels, hamertenen en andere voetproblemen veroorzaken. Als u gedurende lange tijd schoenen draagt die niet goed zitten dan gaat u dat voelen. Uw voeten gaan pijn doen en u kunt chronische kramp krijgen die niet meer weggaat.

Maar uw voeten zijn niet de enige lichaamsdelen die te lijden hebben onder het dragen van slecht zittende schoenen. Door de extra druk op de voet, moeten enkels en knieën harder werken om het lichaamsgewicht te dragen. Letsel aan knieën en enkels komt veel voor bij mensen die te nauwe schoenen dragen. Ook rugpijn is het gevolg van het dragen van slecht passende schoenen.

In veel gevallen hebben vrouwen die te nauwe schoenen dragen last van problemen met de bloedsomloop. Doordat het bloed niet goed kan doorstromen, kunnen voeten en enkels opzetten. Het vasthouden van vocht in voeten of enkels kan gevaarlijk zijn maar het is een gezondheidsrisico dat kan worden voorkomen door bredere schoenen te dragen. Door bredere schoenen te dragen kan ook uw energie toenemen, wat weer uw algehele stemming kan bevorderen.

Gedurende de dag zetten voeten op en worden ze iets groter. Veel vrouwen die nauwe schoen dragen, houden hier geen rekening mee. Voeten worden ook groter door gewichtsschommelingen en naarmate we ouder worden. Bovendien houden sommige vrouwen vocht vast in hun voeten. Als u schoenen koopt moet u rekening houden met deze factoren. Door te kiezen voor brede schoenen verkleint u de kans dat uw schoenen in de toekomst te strak gaan zitten.

U hoeft niet per se stijl op te offeren voor comfort als u nieuwe schoenen gaat kopen. De schoenproducenten van tegenwoordig maken trendy en modieuze designs voor brede schoenen. Ook zijn veel bedrijven gespecialiseerd in bredere breedtes waardoor er volop keuze is. Het dragen van bredere schoenen is een praktische manier om de gezondheid van uw voeten te verbeteren. Door te kiezen voor bredere schoenen kunt u ernstige complicaties voorkomen en er toch hip en stijlvol uitzien.
Bron:- Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in smalle enbrede schoenen en laarzen in kuitmaten. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren