Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1709    Word Count: 505  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571141


Newest Member
Thomas Storm

    

Damesschoenen combineren met de juiste rokvorm[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-05-24 22:42:47
Vaak wordt gedacht dat sieraden de ultieme modeaccessoire zijn, maar het moge duidelijk zijn dat schoenen een enorme stempel drukken op elke outfit. Het combineren van het juiste paar damesschoenen met de juiste rokvorm kan elke middelmatige outfit geweldig maken.

De mode verandert elk seizoen maar schoenen en rokken gaan nooit uit de mode ongeacht wat de nieuwe modewending is. Een basiscombinatie is de kokerrok en eenvoudige hakken. Als u indruk wilt maken met uw kleding tijdens een zakelijke bespreking maar toch professioneel wilt overkomen, dan is een zwarte of grijze rok met een blouse een goede keuze. Beperk uw sieraden tot een minimum want uw torenhoge zwarte hakken maken deze outfit af. Afhankelijk van de kleur van uw kleding, wilt u misschien ook de kleur van uw schoenen aanpassen.

Naast professioneel is het soms het moeilijkste om casual voor de dag te komen. Waarom? Het is moeilijk om er casual uit te zien zonder de indruk te wekken dat u uw best ervoor hebt gedaan er zo uit te zien. Zwierige gebloemde rokken tot net boven de knie zijn casual genoeg en staan goed bij alles. Combineer het met een paar mooie sleehakken. Misschien heeft u graag spijkerstof rond uw tenen, of lange stroken textiel rond uw enkel. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat; sleehakken en korte rokjes zijn een perfecte match.

Lange rokken en jurken zorgen voor een soepel figuur. Damesschoenen die bij deze stijlen passen moeten laag zijn. Draag geen hoge hakken bij een lange rok want door de lengte van de rok lijkt u al lang. De beste damesschoen om bij deze outfit te dragen is een platte schoen. Ballerina's zijn te sierlijk voor de luchtige rok dus kies voor eenvoudige slippers of platte gladiatorsandalen met gespen. Als u voor hakken kiest, dan kunt u struikelen als uw hakken aan de rok haken.

Plooirokken zijn voorbehouden aan een kakkineuze look. Kniesokken en Oxford-sneakers zijn niet de enige schoenen die goed staan bij deze outfit. Plooirokken kunnen een ingetogen of een uitbundige indruk maken. Kiest u voor de ingetogen indruk, vergeet de sokken dan en draag alleen sneakers. Maar als u op zoek bent naar drama, combineer de rok dan met een paar laarzen tot aan de knie of er net boven. Zo krijgt u een stoere uitstraling met een meisjesachtige charme.

Korte, strakke minirokjes staan goed bij alles. Combineer ze met slippers, laarzen of gladiatorsandalen voor een lieve, relaxte uitstraling. Ballerina's kunnen ook een goede optie zijn en aangezien deze schoenen in talloze kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u zich flink uitleven.

Een rok met een A-lijn geeft uw lichaam een rondere vorm dus het is belangrijk om iets te dragen dat de aandacht op uw benen vestigt om zo meer lengte te creëren. Een klein hakje van een paar centimeter doet dat al zonder afbreuk te doen aan de rok. Dezelfde tip geldt voor middellange rokken.

Bron:- Schoenen zijn er ook voor smalle en brede voeten! Kijk op de site van Duo Boots.

Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren