Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1225    Word Count: 530  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571138


Newest Member
Thomas Storm

    

Waarom lopen op hakken? Statig, lang, sierlijk en prachtig op hakken![Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-07-02 12:47:02
Damesschoenen zijn voor veel vrouwen echt een obsessie omdat ze zoveel meer zijn dan alleen puur functioneel. Een vrouw die een paar prachtig ontworpen schoenen aantrekt, ondergaat zichtbaar een transformatie. Opeens wordt een gewoon meisje een wezen met een iconische schoonheid en zelfverzekerdheid. Dat is tenminste waar de meeste jonge vrouwen op hopen als ze een weeksalaris uitgeven aan de nieuwste juweeltjes met hak. Maar voor stijl is helaas meer nodig dan alleen een paar schoenen. Een jonge vrouw moet weten hoe ze hakken moet dragen. Elegante houding, zelfverzekerdheid en sierlijkheid maken het plaatje compleet. Maar hoe zorgt een jonge vrouw ervoor dat ze dit krijgt?

Rechte rug

Dit is gewoon een ander woord voor een goede houding. Toch zorgt dit precies voor de juiste manier om mooi voor de dag te komen. De uitstraling van mooie damesschoenen wordt bepaald door de open wreef of de hak die de kuit perfect accentueert. Dansers weten dat als deze lijnen direct worden verlengd, het lichaam er mooier uitziet. Maak gebruik van hun kennis door je in te beelden dat er een onzichtbaar touwtje vastzit aan je kruin dat door je ruggengraat loopt en je optilt. Stel de ruimte voor tussen de wervels die voor meer lengte zorgt.

Van navel tot ruggengraat

Hoge hakken accentueren de natuurlijke rondingen. Je pluspunten komen het beste uit als de kuitspieren sterker lijken en de taille smaller is, toch? Je navel bewust intrekken verbetert je houding en laat de taille slanker lijken. Dit is iets heel anders dan je buik ‘inhouden’. Borst en schouders blijven ontspannen terwijl je je navel een beetje intrekt tot onder de borstkast. Je zult er niet stijf uitzien maar juist sterk en met een stevig gepositioneerd middel. Als je dit dagelijks doet, zorgt dit trucje er als bonus voor dat de buikspieren sterker worden waardoor je buik blijvend platter wordt. Door de betere stabiliteit rond je middel blijf je zelfs op de hoogste hakken in balans.

Schouders omlaag, kin omhoog, lange hals

Veel van de pijntjes die we ervaren worden veroorzaakt door een houding die gekenmerkt wordt door ronde schouders en het hoofd naar voren. Het verschuiven van je blik richting de horizon zorgt ervoor dat de schouderbladen meer richting de ruggengraat gaan staan en dat zal wonderen verrichten. Stel je voor dat de deltaspieren van de schouders zwaar worden, verleng de zijkant van de hals en zorg voor meer ruimte tussen oren en schouders. Het gevolg heeft een verrassend ontspannende uitwerking en je wordt beloond met de lichaamscontouren van een supermodel.

Loop als een ballerina in een modeshow

Bij het dragen van schoenen met een hoge hak, moet je op de bal van je voet balanceren en op je tenen lopen als een balletdanseres. Oefen dit en wieg mee met je heupen als je over straat loopt. Ronde schouders zijn meteen verdwenen en je voelt het middelpunt van de zwaartekracht terwijl je loopt.

Oefen thuis je loopje en voordat je het weet hebben jij en je schoenen van de wereld een catwalk gemaakt.
Bron:- Heb je brede voeten of juist smalle maar wil je toch modieuze schoenen kunnen kopen? Kijk dan op de site van Duo Boots!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren