Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 1406    Word Count: 385  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1690
Aantal downloads: 571156


Newest Member
Thomas Storm

    

Dierbare herinneringen vastleggen in een fotoboek[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=279
Door : Jenny Lu    99 or more times read


Submitted 2011-07-04 19:22:00
De dagen en momenten met familie worden vaak de dierbaarste herinneringen om later op terug te kijken en in onze moderne tijd kunt u dergelijke momenten het best vastleggen in een fotoboek. De foto’s die u met digitale toestellen neemt lijken daar vaak weg te kwijnen tot de geheugenkaart vol is en ze naar een computer worden overgebracht, waar ze prompt worden vergeten. Tijd is kostbaar en het kan een lastig werkje zijn om foto’s te verwerken, af te drukken en kunstig te ordenen in albums of plakboeken. Toch is er altijd dat verlangen naar een tastbaar aandenken aan speciale momenten, om deze opnieuw te beleven en te kunnen delen met anderen.

Een fotoboek samenstellen is een fluitje van een cent, omdat het allemaal digitaal kan worden gedaan, op het internet. Via het sjabloon is het samenstellen van een fotoboek even eenvoudig als het invullen van een formulier. Bij elke pagina van het boek antwoordt u gewoon op de vraag om de gewenste foto’s in te voegen en de begeleidende tekst in te voeren. De opmaak kan naar persoonlijk smaak worden aangepast. Als het boek is samengesteld, klikt u gewoon op verzenden en klaar is kees. Het fotoboek wordt vervolgens door de uitgever gedrukt en het eindproduct wordt binnen een paar dagen op uw adres bezorgd.

Behalve makkelijk te produceren zijn fotoboeken ook aantrekkelijk en professioneel vormgegeven. In boekvorm hoeft u niet bang te zijn dat foto’s besmeurd, verkreukeld of zoek raken. Door de begeleidende tekst bij de foto’s hoeft u niet mee te kijken over iemands schouder om een toelichting te geven. Iedereen kan het fotoboek rustig bekijken als een plaatjesboek. Dierbare herinneringen bewaren en koesteren is van onschatbare waarde, maar gelukkig is het vastleggen van dergelijke momenten in een dergelijke indrukwekkende vorm niet erg kostbaar. Prijzen kunnen per uitgever verschillen, maar in het algemeen is zo'n fotoboek gezien de tijd en inspanning die het bespaart zijn geld meer dan waard.

Door de vele mogelijkheden van personalisering kan een fotoboek vol dierbare herinneringen om te delen uitstekend dienst doen als een zeer gewaardeerd, waardevol geschenk. Maar het is meer dan dat. Het is ook een kostbaar aandenken, bijvoorbeeld aan een belangrijke gebeurtenis of aan een gezellig familiesamenzijn.

Bron:- Bij Vistaprint kunt u online uw fotoboek samenstellen en bestellen!
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren