Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 5293    Word Count: 408  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1691
Aantal downloads: 575634


Newest Member
Thomas Storm

    

Speeches Voor Getuigen: Enkele Tips En Adviezen[Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=285
Door : Hendrik Mulder    99 or more times read


Submitted 2013-06-26 15:10:17
Als getuige kan U drukke tijden tegemoet gaan � er valt een heleboel te regelen. De verantwoordelijkheden van een getuige zijn talrijk. Of het nu gaat om het vinden een outfit die perfect aansluit bij deze van de bruidegom, het presenteren van de ringen op het juiste moment, de bruidegom bijstaan tijdens het vrijgezellenfeest, het schrijven van een charmante, meeslepende en vrolijke speech, de getuige moet steeds klaarstaan.

Dit artikel biedt een helder overzicht van de essenti�le aspecten die U in Uw getuigenspeech dient te verwerken, zodat Uw toespraak een unieke en meeslepende ervaring wordt voor alle genodigden.

Toost

Iedere speech bevat noodzakelijk enkele toosts. Dit is uiteraard afhankelijk van de speeches die voorafgingen, maar als de vader van de bruid een toost heeft uitgebracht op de bruidsmeisjes, dan dient U te toosten namens de bruidsmeisjes. De ultieme toost dient U op te dragen aan het gelukkige bruidspaar, namens alle genodigden. Hierin wenst U hen een gelukkige en voorspoedige toekomst tezamen.

Grappen zijn toegestaan

Verlies zeker de verwachtingen bij een speech niet uit het oog. De speech is in eerste instantie een hartelijke en meeslepende gebeurtenis, maar tegelijkertijd ook een gelegenheid om Uw intieme kennis van de bruidegom te delen met de genodigden. Mensen verwachten verhalen en anekdotes. Vertel uw genodigden alles wat U relevant acht, maar breng voornamelijk de bruiloft, de familie of kindertijd in de kijker.

Wees sympathiek

Het is aanbevolen als getuige om de bruidegom aan de kaak te stellen in Uw speech. Dit kan bijvoorbeeld door het onthullen van g�nante informatie die hij gewoonlijk niet zou delen met anderen. Wees grappig, maar zorg ervoor dat U geen conflicten cre�ert met de bruidegom, zodat Uw speech zeker geen effect kan hebben op de opinies van zijn familie. Het is aanbevolen enkel datgene aan te halen dat U zou willen meedelen aan Uw broer of boezemvriend op de grote dag. Bruiloften zijn prettige gebeurtenissen voor iedereen, en U kan deze dag zelfs nog aangenamer maken met enkele oprechte gelukswensen.

Vergeet niet te genieten

Het is aanlokkelijk om U als getuige op te winden over Uw verantwoordelijkheden, maar zorg ervoor dat deze bezorgdheden Uw dag niet bederven. Eenmaal dat Uw speech achter de rug is, heeft U alle tijd om zich te ontspannen. Bruiloften dienen vrolijk te zijn. Deel Uw vreugde met de genodigden zodat deze dag een aangename gelegenheid wordt voor iedereen.
Bron:- Hendrik Mulder schrijft over allerlei onderwerpen, inclusief gelegenheidskleding voor mannen en het organiseren van evenementen.

Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren