Artikelen Publiceren.
  Number Times Read : 13048    Word Count: 736  
Categorie

Audio Video
Autos / Motoren
Baby / Kinderen
Bloemen / planten
Cadeaus / gadgets
Dating
Dieren
Electronica
Entertainment
Eten / Drinken
Feestartikelen
Financieel
Games / Spellen
Gezondheid
Goede doelen
Hard-en Software
Hobby / Vrije tijd
Huis / Tuin
Internet
Juridisch
Kansspelen
Kantoorartikelen
Kranten Magazine
Kunst
MKB
Mode
Reizen
Speelgoed
Sport
Telefonie
Warenhuizen
Werk
Zakelijk
 
Statistieken
Aantal artikelen: 413
Aantal auteurs: 1691
Aantal downloads: 575635


Newest Member
Thomas Storm

    

Netwerk Marketing, Relatiemarketing, Multi Level Marketing kortweg mlm, wat het nou in het echt is![Valid RSS feed]  Category Rss Feed - http://www.artikelenmarketing.nl/rss.php?rss=292
Door : Team Bizzopp    99 or more times read


Submitted 2013-06-26 15:09:25
Netwerkmarketing, Relatiemarketing, ook wel Multi Level Marketing (kortweg MLM) is een wijze van marketen van producten of diensten.

Anders gezegd het promoten van producten of diensten met behulp van een bestaand netwerk. Men kent elkander binnen een netwerk. Het vertrouwen dat jij hebt betreffende een zeker product of dienst kun je overbrengen op je relaties. Dit mag in persoonlijke sfeer zijn., bij vrienden en/of kennissen, maar ook bij zakelijke relaties. Natuurlijk alle relaties in jouw omgeving. Het doel is vanzelfsprekend om die producten of diensten aan de man te brengen. Netwerkmarketing is dus eenvoudig een wijze reclame maken.

Het is te vergelijken met MOND TOT MOND reclame. Je bent enthousiast over de geleverde dienst van een bedrijf. In een gesprek met een vriend komt dat type dienstverlening aan bod. En wat doe jij? Je beveelt dat bedrijf aan! Dat gaat ongemerkt. En daardoor krijgt het bedrijf gratis promotie. Het is dan goed denkbaar dat die vriend het gaat gebruiken. Is hij ook positief, dan gaat ook hij vanzelf reclame maken voor dat bedrijf. Of je bent naar de bios geweest en hebt een hele leuke film gekeken en dat vertel je dan aan je (Facebook) vrienden. Zonder dat je het door hebt promoot je die film en maak je dus reclame voor de film en mogelijk ook nog voor de bioscoop! Wat zou het toch lekker zijn als jij (en je vriend, familie, vrienden en kennissen) daar enigszins aan kon verdienen.

Netwerkmarketing werkt in principe net zo. Jij beveelt een dienst of product aan, aan mensen in je netwerk. En mensen in jouw netwerk doen dat weer in hun eigen netwerk. Zij worden klant, maar nu word jij beloond door je aanprijzing. Hierdoor ben je een soort van tussenpersoon geworden. Net zoals bijvoorbeeld een verzekeringsagent voor verschillende verzekeringsmaatschappijen is. En natuurlijk doe je dat het liefst voor producten of diensten waar je ook daadwerkelijk achter staat. Het is dus een wijze van reclame maken en verkopen via een bestaand netwerk. Bedrijven kiezen dus doelbewust voor deze wijze van reclame maken. De grote reclamekosten die een bedrijf dan niet hoeft te maken worden gebruikt om jou (en jouw netwerk) een vergoeding te geven. En het gaat dus niet, zoals velen denken, ten nadele van die goede kennis, vriend of familielid. (Althans niet met onze diensten.) Nee, zeker in tegendeel. Veelal doe je jouw netwerk er een plezier mee. Je kunt je producten of diensten veelal voordeliger aanbieden. Is daar dan iets mis mee? Als je normaal gesproken toch al voor een dienst betaald, dat jouw vriend een klein deel uit die kosten vergoed krijgt? Wie gun je het geld liever, jouw vrienden of dat bedrijf, waar toch al zoveel verdient word!?

Oh ja, laat ik het niet vergeten! In veel gevallen lijkt het een hele flashy business met snelle jongens. Heel eerlijk, in sommige gevallen is dat ook wel een beetje zo, maar meestal valt het wel mee. Ben je van plan om aan een Multi level marketing bedrijf mee te doen? Onderzoek dan gewoon het betreffende netwerkmarketing bedrijf en bepaal of het iets voor je is. Denk daarbij aan dingen als investeringen. En natuurlijk moet je uitzoeken hoe het compensatieplan in elkaar steek. Kijk goed naar de mogelijkheden. Trouwens, ik ben zelf ook niet van die poeha. Ik ben meer van doe maar gewoon dan doe je gek genoeg.
Netwerkmarketing is dus niks meer of minder dan een marketingmiddel waarbij de medewerkers, die nu dus zelf ondernemers zijn, gecompenseerd worden door het aan te raden van producten of diensten aan de mensen in hun eigen netwerk.Over de eventuele verkopen worden de netwerkmarketeers gecompenseerd. Overigens is netwerkmarketing een afgeleid verlengstuk van netwerken. Het leggen en onderhouden van contacten met andere mensen die elkaar mogelijk ooit voordeel op kunnen leveren. Gert, Team Bizzopp.nl
Bron:- Team Bizzopp heeft als missie het uitdragen van een positieve lifestyle en het cre�ren van een persoonlijke en ook zakelijk succesvolle omgeving. Onze blogs zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling die je kunnen helpen of je aan het nadenken kunnen zetten om aan jezelf en jouw eigen succes te werken. Bizzopp Opportunities biedt zowel ondernemers als particulieren een interessante mogelijkheid om (part-time) een eigen organisatie op te bouwen om daarmee een maandelijks residueel inkomen op te bouwen. Wij helpen je met het opbouwen van een blijvend inkomen, je staat er dus nooit alleen voor.
http://www.bizzopp.nl
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl

Artikel HTML gereed. Klik op "Copy" onderaan het artikel om deze te kopieeren naar uw website of blog.
Firefox gebruikers selecteer /copy/paste zoals gewoonlijk
Rate This Article
Artikel beoordeling!

Do you like this article?
  • Yes.
  • Not Sure.
  • No.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Aanmelden
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
Home
Login
Artikels Publiceren
Richtlijnen Publicaties
Top Artikels
Link Aanmelden
Over Ons
Contact
Privacy Policy
RSS Feeds

Actions
Print Artikel
Toevoegen aan Favorieten 
Aanbiedingen

Artikelen publiceren