Artikelen Publiceren.
 
Artikelen plaatsen en publiceren Schrijven en Marketing via www.artikelenmarketing.nl Submission Guidelines
 
Stats
Total Articles: 413
Total Authors: 1681
Total Downloads: 537938


Newest Member
Thomas Storm
 De regels voor het aanmelden van uw artikels bij www.artikelenmarketing.nl zijn simpel maar moeten wel gevolgd worden!
  • De artikels die u aanmeld moeten uw eigen werk zijn - U mag geen artikels aanmelden die geschreven zijn door andere auteurs en de inhoud moet uniek zijn. U moet de exclusieve rechten hebben voor elk artikel die u aanmeld. Artikelen geschreven door een zgn. ghostwriter zijn accepteerbaar zolang de artikelen uitsluitend door u worden gebruikt.
  • Door het aanbieden van uw artikelen bij www.artikelenmarketing.nl geeft u ons het recht deze artikelen te publiceren. - Wij verkrijgen hierdoor het recht en mogen uw artikelen publiceren op onze websites, blogs of publicaties via RSS feeds. Wij mogen uw artikelen aanpassen waar nodig, inclusief categorie op ieder moment zonder aankondiging vooraf.
  • Door het aanbieden van uw artikelen bij www.artikelenmarketing.nl geeft u ook anderen het recht om uw artikelen te publiceren - Andere www.artikelenmarketing.nl gebruikers hebben het recht om uw artikels te publiceren op websites, blogs of publicaties zolang het artikel in de originele staat blijft. Dit is inclusief de auteurs box die u de credits geeft als auteur van de artikels.
  • GEEN affiliate links! - De artikelen die u aanbied aan www.artikelenmarketing.nl mogen geen affilite links bevatten of redirects naar affiliate sites. Het is acceptabel om URL's te vermelden van behulpzame websites ed. die links bevatten naar affiliate producten en diensten.
  • Het aanbieden van uw artikelen bij www.artikelenmarketing.nl geeft u geen enkel recht op financiele compensatie van wat voor aard dan ook - U ontvangt geen compensatie van www.artikelenmarketing.nl of de gebruikers van onze directory voor artikels die u aanmeld.
  • MAXIMAAL AANTAL LINKS! - Het maximale aantal links die u mag vermelden in uw auteursbox is 3 Vermeld geen links in uw artikel, uw artikel is het geven en uw auteursbox is het nemen. Artikels die niet voldoen aan deze richtlijn worden geweigerd of gepubliceerd ZONDER LINKS
  • Het aanmelden van artikelen is geen garantie voor opname in onze directory - Wij behouden het recht om uw artikels te weigeren voor welke reden dan ook.
  • De artikelen moeten gecontroleerd zijn op taal-en schrijffouten voor aanmelding - Meld geen artikels aan met spelfouten en tekst van twijfelachtige kwaliteit. Wij controleren ieder aangemeld artikel en zullen ieder artikel weigeren die niet voldoet aan deze eisen.
Nieuwe Leden
select
Aanmelden
select
Meer Info
Affiliate Sign in
Geld Verdienen
 
Navigatie Menu
select
Home
select
Login
select
Artikels Publiceren
select
Publicatie Richtlijnen
select
Top Auteurs
select
Link Aanmelden
select
Over ons
select
Contact
select
Privacy Policy
select
RSS Feeds
 
 
Nieuwe Auteurs
Naam :jeremy pauwels
Aangemeld :2012-10-22
Plaats : Amersfoort
Land : utrecht
Biografie & Artikelen


Naam :Gert Jan van Steenhoven
Aangemeld :2012-05-04
Plaats : Son
Land : Non US/Canada
Biografie & Artikelen


Naam :BMO Harderwijk
Aangemeld :2012-09-07
Plaats : harderwijk
Land : gelderland
Biografie & Artikelen


Naam :Karaman Gul
Aangemeld :2012-05-17
Plaats : Enschede
Land : Overijssel
Biografie & Artikelen


Naam :Miriam Swaans
Aangemeld :2011-10-07
Plaats : Tilburg
Land : NB
Biografie & Artikelen


 


 
Sponsors

online marketing artikelen
 

Artikelen publiceren


[Valid RSS feed]

 

Powered By: ARTIKELenMARKETING